[O2] TUTORIAL - Montaż grzanych siedzeń
Zwiń
X
-
witam podepne się. mam o2 są oryginalne grzane siedzenia. pasażera grzeje. A kierowcy nie.napiecie jest w kostce pod siedzeniem jak przekrece przełącznikiem kierowcy ale nie grzeje. co mogę jeszcze sprawdzić?czy zostaje mata do wymiany? macie namiar na taka matę?dzięki za pomoc
-
-
Czyli rozumiem ze te które wskzałem będą bez problemu pasowa do O2 Fl ....?
Zostaw komentarz:
-
-
Jeśli moja ETKA pokazuje prawidłowe ceny to maty na siedziska1Z0 963 555 A,H,E,F kosztują w ASO 171,91PLN, natomiast oparcie 1Z0 963 557 L, N to koszt 305,90 PLN, a oparcia 1Z0 963 567 L to również koszt 171,91 PLN. Czym się różnią 1Z0 963 557 L, N od 1Z0 963 567 L nie mam pojęcia oprócz tego, że te drugie są opisane przód/tył.
Zostaw komentarz:
-
-
grzane tyłki A czy H jeden pies
w ASO są po 180zł sztuka
grzane plecy L lub N i te są drogie, bo ponad 300
ale można ewentualnie dopasować 1Z0 963 567 D po 180zł z tylnej kanapy
Zostaw komentarz:
-
-
Widzialem ale ciezko mi te maty znależć nowe. W ASO są za ok 300/350 zł sztuka.
te w czeskim sklepie skody są za ok 180/200 zł sztuka
Zostaw komentarz:
-
-
A wdziałeś co kolega krzynol montował w swoich stołkach?
Zostaw komentarz:
-
-
Czy jest mi ktoś w tanie napisać czy maty o tych numerach będą pasować do Octavii 2 FL na przednie fotele materiałowe (sterowanie climatronic)
Siedzisko: Numer części Według Škoda:- 1Z0 963 555 A
- 1Z0 963 555 H
- 1Z0 963 557 D
- 1Z0 963 557 A
- 1Z0 963 557 L
- 1Z0 963 557 N
Jest podanych kilka numerów przy oparciu i przy siedzisku (wszystkie skopiowane)
Dzięki za pomoc
Zostaw komentarz:
-
Ja kpl.kupiłem od na alli. Ale też widziałem chyba na sztuki.
Zostaw komentarz:
-
-
-
w skórach były dodatkowe maty w boczkach foteli i siedziska i tyle, nie musi ich być
Zostaw komentarz:
-
-
Wydaje mi się że jeden. Inny może być do skóry i inny do RS.
Zostaw komentarz:
-
-
Fotele materiałowe to masz w opisie krzynol-a, pierwszy post toturialaZamieszczone przez wojtasmazi Zobacz wpisCzy jestem w stanie ustalić nr maty oparcia kierowcy nie znając nr vin ?? Octavia 2 FL ??
Zostaw komentarz:
-
-
Wtyki nie dowiedziałem się od czego są, ale maty grzeją po zakodowaniu według opisu kolegi krzynol.
Teraz muszę upchnąć je w stołki RS-owe.
Zostaw komentarz:
-
-
Czy jestem w stanie ustalić nr maty oparcia kierowcy nie znając nr vin ?? Octavia 2 FL ??
Zostaw komentarz:
-
-
Witam kolegów. Odkopię tematy.
Mam ori wiązki do OII FL. I podpowiedzcie do czego tyle tych wtyczek we związkach foteli? Każda matę (siedzenie i oparcie) oddzielnie wpinam w nią czy maty razem i dopiero w wiazkę? Maty ktore posiadam sa od golfa 7. Czy dobrze zrobilem z tymi matami ze sa od golfa?
Zostaw komentarz:
-
-
A wystarczyło dobrze popatrzeć... Już znalazłem, jak to mówią, najciemniej pod latarnią.
Zostaw komentarz:
-
-
Również odkopuję.
Posiada ktoś schemat do podłączenia TYLNYCH foteli podgrzewanych??? Albo chociaż informacja pod co podpięte jest zasilanie, bo chcę zrobić jak ori.
Zostaw komentarz:
-
-
-
3T0 820 047 K koniecznie z literą K (jeśli ma to być climatic), ja kupiłem na OLX, ale okazał się wadliwy, środek był od wersji z manualną klimą a nie climaticZamieszczone przez marcin607dzięki już swzukam takiego panelu - macie może nr?

a tu masz panel z grzanymi dupkami dla wersji z manualną klimą 3T0 820 047 AH (super cena):
Zostaw komentarz:
-
-
właśnie widziałem- na taki step jeszcze długo nie będę gotowy.Zamieszczone przez mrfaziDa się, panele są raczej dostępne, ale jak masz climatica to już robi się spory problem, panel w tej wersji to nie lada gratka, można trafić na kombinowane i nie działają jak trzeba (temat przerabiałem osobiście). U mnie konsekwencje wymiany stołków na RS-owe z grzaniem skutkowały zmianą climatica na climatronic :wink:Zamieszczone przez marcin607jak mam manualną klimę w o2fl da się zamontować grzane stołki?
dzięki już swzukam takiego panelu - macie może nr?Zamieszczone przez LUKI
Zostaw komentarz:
-
-
Da się, panele są raczej dostępne, ale jak masz climatica to już robi się spory problem, panel w tej wersji to nie lada gratka, można trafić na kombinowane i nie działają jak trzeba (temat przerabiałem osobiście). U mnie konsekwencje wymiany stołków na RS-owe z grzaniem skutkowały zmianą climatica na climatronic :wink:Zamieszczone przez marcin607jak mam manualną klimę w o2fl da się zamontować grzane stołki?
Zostaw komentarz:
-

Zostaw komentarz: